فهرست مطالب:
تریدر اسکالپر هستید و نمی دانید کدام بروکر استراتژی اسکالپینگ را پوشش می دهد و کدام یک برای اسکالپ کردن بهتر است؟
استراتژی اسکالپینگ از جمله سودآورترین استراتژی های تریدینگ در بازار فارکس است که تریدر از نوسانات و تغییرات قیمت سریع بازار می خواهد به سود برسد. از آن جایی که استراتژی پر ریسکی است ممکن است بروکری را بیابید که اسکالپ کردن را پوشش ندهد! یا ممکن است بروکری را بیابید که این استراتژی معاملاتی را پوشش می دهد اما معیارهای مناسب برای این روش را ندارد و اسکالپر نمی تواند در همکاری با این بروکر به اهداف معاملاتی خود دست بیابد.
با پراپ پلاس همراه باشید تا با استراتژی اسکالپ کردن و بروکرهای مناسب برای این استراتژی بیشتر آشنا شوید.
استراتژی اسکالپینگ چیست؟
اسکالپینگ (Scalping) به عنوان استراتژی تریدینگ روزانه یا همان day trading شناخته می شود که معامله گر به کمک آن دارایی ها را در بازار در طول روز چندین مرتبه خرید و فروش می کند. این استراتژی معاملاتی سال هاست که در بازار به عنوان روش تریدینگ پرکاربرد و سودآور مورد استفاده قرار می گیرد و اسکالپر از حرکات کوچک بازار و تغییرات کم قیمت ها نهایت استفاده را می برند.
معمولا تریدری که اسکالپ می کند حدود 10 تا چند صد ترید در طول روز انجام می دهد و هر ترید را به مدت چند ثانیه، چند دقیقه تا چند ساعت نگه می دارند. معامله گر معتقد است که سود کردن از تغییرات و حرکات کوچک بازار و قیمت راحت تر از حرکات بزرگ است.
کسانی که استراتژی اسکالپینگ را در معاملات خود اعمال می کنند را اسکالپر می گویند. در واقع اسکالپر تریدری است که اسکالپ می کند. آن ها از هر ترید سود کمی به دست می آورند و در آخر روز معاملاتی با جمع این سودها، حجم سودهای آن ها زیاد می شود. البته در این موقعیت ها تریدر هم باید استراتژی خروج از معاملات قوی ای را اعمال کند.
با توضیحاتی که در مورد اسکالپ کردن شنیدیم، اسکالپر باید در برنامه و پیاده سازی آن منظم باشد و به استراتژی معاملاتی خود پایبند بماند تا بتواند نتیجه دلخواه را بگیرد. تمام تصمیمات باید با قاطعیت گرفته شوند و اسکالپر همچنین باید بخاطر شرایط نوسانی بازار بسیار انعطاف پذیر باشد، وگرنه ترید آن چه که باید از آب در نمی آید. اسکالپر باید سریع باشد، منظم باشد و با تجربه تا بتواند سریع عمل کند و به خوبی از پس ریسک های اسکالپ کردن بر بیاید.
حالا برای آن که در اسکالپ کردن موفق عمل کنیم، باید بروکر درستی را هم انتخاب کنیم. چرا که بروکری که هزینه معاملات بالایی از تریدر بگیرد و اجرای سریعی نداشته باشد، چگونه می خواهد از پس استراتژی های کوتاه مدت بربیاید؟
پس مدل اجرایی بروکر در موفقیت شما تاثیر بزرگی دارد. ما در بررسی های خود بهترین بروکرهایی که برای اسکالپ کردن مناسب هستند را گلچین کردیم.
بیشتر بخوانید: اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading) چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟
همین الان حساب خودت رو بخر
معیارهای انتخاب بروکر برای اسکالپرها
استراتژی اسکالپینگ از جمله پرسودترین و همزمان پر ریسک ترین استراتژی های معاملاتی است و به همین خاطر انتخاب بروکری مناسب که پاسخگوی تمام نیاز های اسکالپ کردن باشد بسیار مهم است. این بروکرها باید معیارهای مشخصی را با توجه به ماهیت استراتژی اسکالپینگ داشته باشند که در ادامه به بررسی مهم ترین های آن ها می پردازیم.
– اجرای سریع و دقیق معاملات
اسکالپینگ استراتژی معاملاتی پر سرعتی است که به دقت و نظم احتیاج دارد. و وقتی اسکالپر بخواهد معاملات خود را انجام دهد باید با بروکری همکاری کند که این نیاز او به سرعت و اجرای درست و دقیق را برآورده کند. وقتی بروکری را بیابید که سرعت اجرایی خوبی در بازار دارد، می توانید به بهترین نحو در عرض چند ثانیه تا چند دقیقه معاملات را انجام بدهید و از تغییرات کوچک قیمت ها در بازار در هنگام خرید و فروش بهره مند شوید.
– لغزش قیمت ناچیز
لغزش قیمت بحث دیگری است که برای اسکالپرها می تواند دردسرساز باشد. چرا که از سود تریدر کم می کند و این استراتژی را ناکارآمد می کند. پس بروکری که برای اسکالپ کردن انتخاب می کنید علاوه بر سرعت بالای معاملات باید لغزش قیمت بسیار کمی هم داشته باشد.
– کمیسیون و اسپرد کم
اسکالپینگ زمانی موثر است که بروکر کمیسیون زیادی از اسکالپر بابت هر ترید نگیرد و اسپرد آن کم باشد. چرا که این معامله گران سعی دارند روزانه ده ها و حتی صدها ترید در طول انجام دهند و هر یک از این تریدها تنها سود کمی به دست می آورند. پس اگر بابت هر یک از تریدها بخواهند کمیسیون زیادی بدهند در نهایت چیزی برای آن ها نمی ماند. بروکری که قیمت های رقابتی ارائه می دهد برای اسکالپر مناسب است چرا که هزینه های جانبی را پایین نگه می دارد و این استراتژی را موثرتر و سودآورتر می کند.
– ابزارها و منابع تریدینگ
بهترین بروکر برای اسکالپ کردن بروکری است که ابزارهای معاملاتی مختلف و منابع تریدینگ خوبی را به اسکالپرها ارائه بدهد. برای مثال داده های واقعی بازار، ابزارهای پیشرفته نمودار و امکانات دیگر را در اختیار آن ها قرار دهد تا تریدر بتواند تصمیمات معاملاتی بهتر و موثرتری بگیرد.
– لوریج یا اهرم
اسکالپر برای آن که سود خود از معاملات را افزایش دهد بهتر است از لوریج استفاده کند. چرا که سود حاصل از معاملاتش چند پیپ بیشتر نیست و برای سود بیشتر نیاز به لوریج دارد. پس بروکری را باید انتخاب کنید که لوریج بالایی ارائه بدهد.
– مجوز فعالیت
اسکالپینگ به بروکری نیاز دارد که مجوز فعالیت دارد و قابل اعتماد است. اسکالپ کردن ریسک زیادی را می طلبد و به همین خاطر مهم است که بروکری را انتخاب کنید دارای مجوز باشد و در بحث پشتیبانی و خدمات به مشتریان عملکرد خوبی را از خود نشان داده باشد.
بیشتر بخوانید: پراپ تریدینگ در فارکس چیست؟
بهترین بروکرها برای اسکالپ کردن
در میان بروکرهای مختلف به ویژه بروکرهایی که برای اسکالپ کردن مناسب هستند، آن هایی را انتخاب کرده ایم که به اسکالپرهای ایرانی نیز خدمات می دهند و ایرانی ها هم می توانند از امکانات و خدمات آن ها بهره ببرند.
1. Alpari
آلپاری از بروکرهای معروف برای اسکالپ کردن است که در اواخر دهه 1990 تاسیس شد و به دلیل داشتن اسپرد کم در میان اسکالپرها مورد تایید است. همچنین آلپاری به تدیدرهای خود دسترسی به پلتفرم های معاملاتی متاتریدر 4 و متاتریدر 5 را داده که باز هم راه را برای اسکالپ کردن برای معامه گرانی که می خواهند از این استراتژی بهره مند شوند باز کرده است.
اگر تریدری حرفه ای و با تجربه هستید و می خواهید از لوریج بالا استفاده کنید و روی دارایی های مختلف تمرکز کنید، آلپاری بروکر مناسب شماست. و خود بروکر هم اعلام کرده که اسکالپرها می توانند از حرکات کوچک بازار بدون محدودیت زمانی استفاده کنند و حتی استراتژی یک دقیقه ( 1-minute scalping strategy) را نیز ارائه داده.
2. Amarkets
بروکر آمارکتس از دیگر بروکرها برای اسکالپ کردن است که به ایرانی ها نیز خدمات می دهد. به دلیل سرعت سفارشات کم، اسپرد کم و لوریج بالایی که دارد این بروکر از گزینه های مناسب روی میز برای اسکالپرها است. البته کمیسیونی بابت هر لات خود می گیرد که حدود 5 دلار برای هر لات است.
3. Exness
این بروکر از جمله بروکرهای دارای مجوز است که از سال 2008 شروع به فعالیت کرد و حساب های تریدینگ استاندارد و تخصصی متنوعی را در اختیار تریدرهای خود قرار می دهد. اسکالپرها سه حساب بروکر Exness را می توانند برای اسکالپ کردن استفاده کنند: حساب اسپرد Raw، Zero و Pro.
تمام حساب ها به متاتریدر 4 و متاتریدر 5 دسترسی دارند و همچنین این بروکر اپ موبایل تریدینگ خود را نیز دارد. و از مزیت های بروکر Exness حساب اسپرد raw و نگرفتن کمیسیون است. همچنین اسکالپرها می توانند به بازارهای مالی مختلف هم دسترسی پیدا کنند.
4. Swissquote
این بروکر هم در سال 1996 تاسیس شد و از لحاظ امنیت و شفافیت در تراکنشات از معتبرترین بروکرها برای اسکالپ کردن است. در واقع این بروکر که خود بانک هم محسوب می شود به اسکالپرها این امکان را می دهد تا با متاتریدر 4 و متاتریدر 5 معامله کنند و همچنین پلتفرم معاملاتی نیز دارد که بیش از 50 ابزار چارتینگ و بیش از 80 اندیکاتور تکنیکال دارد.
از مهم ترین مزیت های این بروکر سرعت بالای معاملات است که برای اسکالپ کردن از اولویت های انتخاب بروکر مناسب اسکالپرها است. همچنین کمیسیون نمی گیرد و حساب های اسپرد کم دارد.
5. LiteForex
لایت فارکس از بهترین بروکرها برای اسکلپ کردن برای ایرانی ها است که حساب ECN را به معامله گران خود ارائه می دهد. این حساب برای اسکالپ کردن بسیار مناسب است؛ چرا که تریدر می تواند سفارش های زیادی بدهد و همچنان هزینه های معاملاتی پایینی را داشته باشد.
علاوه بر هزینه معاملاتی پایین، این حساب بروکر لایت فارکس سرعت اجرای سفارشات بالایی دارد که آن را برای اسکالپینگ به گزینه ای مناسب تبدیل کرده است. همچنین لوریج یا اهرمی که ارائه می دهد هم 1:1000 است که اسکالپر برای افزایش سود خود می تواند از آن نهایت بهره را ببرد.
پلتفرم های معاملاتی در این بروکر هم متاتریدر 4، متاتریدر 5 و CTrader است و محدود کمیسیونی هم از اسکالپر دریافت می شود.
6. OANDA
این بروکر که در اواخر دهه 1990 تاسیس شد دارای مجوز فعالیت است و ابزارهای معاملاتی متنوع و با کیفیتی را در اختیار اسکالپرهای خود قرار می دهد.
نکته قابل توجه این است که این بروکر به معامله گران و اسکالپرهای ایرانی نیز خدمات دهی می کند و مانند بسیاری از بروکرها تریدرهای ایرانی را از معامله ممنوع نکرده است.
بروکر OANDA پلتفرم هایی مانند OANDA Web Trader، MT4، MotiveWave، MultiCharts و TradingView را به اسکالپرها ارائه می دهند. و این پلتفرم ها به ویژه متاتریدر 4 (MT4) و TradingView از جمله بهترین پلتفرم های معاملاتی برای اسکالپ کردن هستند.
7. Ingot
اینگات هم از بروکرهای مناسب و دارای مجوز برای اسکالپ کردن است که معامله گر می تواند از اسپرد کم آن و دارایی های متنوع آن بهره مند شود. این بروکر ابزارهای معاملاتی متنوعی را نیز به تریدرهای خود ارائه می دهد و تریدر می تواند در بازرهای مختلف به ثبت و خروج از سفارشات با سرعت بالا بپردازد.
برای انتخاب بروکر مناسب به عواملی مانند حداقل هزینه معاملات، ابزارهای معاملاتی و پلتفرم تریدینگی که ارائه می دهد باید توجه داشته باشید. ممکن است برای اهداف معاملاتی شما یک بروکر خوب باشد و برای تریدری دیگر این بروکر به دلیل داشتن اهداف معاملاتی دیگر مناسب نباشد! پس وقت بگذارید، تحقیق کنید و این بروکرها و پلتفرم های آن ها را برای اسکالپ کردن بررسی کنید و بهترین را که به نیازهای معاملاتی شما نزدیک تر است را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: اصطلاحات مهم فارکس که باید بشناسید
بدون محدودیت زمانی چالشت رو پاس کن
اسکالپ برای چه کسانی مناسب است؟
اکنون که با بهترین بروکرها برای اسکالپ کردن به ویژه برای ایرانیان آشنا شدیم، بد نیست ببینیم که این استراتژی مناسب چه افرادی است و چه کسانی از آن سربلند بیرون می آیند؟
اسکالپینگ به عنوان استراتژی پرریسک در معاملات مناسب افرادی است که دانش و تجربه کافی را در بازار دارند. با خود چالش هایی را به همراه دارد که افراد مبتدی و تریدرهایی که تازه وارد بازار شده اند و تجربه کافی ندارند، نمی توانند از پس آن بر بیایند.
باید سریعا تصمیم معاملاتی خود را در عرض چند ثانیه بگیرید، منظم و روی برنامه باشید و بتوانید بازار رو به خوبی درک کنید.
معامله گران مبتدی که به اسکالپ کردن علاقه دارند بهتر است برای موفق شدن در معاملات خود به نکات زیر نیز توجه کنند:
- درک کافی از بازار پیدا کنید: پیش از اسکالپ کردن باید از تمام مفاهیم تریدینگ و بازار سر در بیاورید و بتواندی تجزیه و تحلیل تکنیکال کنید و ریسک های موجود را مدیریت کنید.
- بازار و ابزارهای مناسب را انتخاب کنید: اسکالپینگ اساسا در بازارهای جواب می دهد که نقدینگی بالایی دارند که بازار فارکس از بزرگ ترین آن ها است. ابزارهایی را انتخاب کنید که با آن ها آشنایی کافی دارید و کار با آن ها را بلدید.
- از تحلیلی تکنیکال بهره ببرید: اسکالپ کردن به تحلیل تکنیکال، تحلیل کوتاه مدت نمودارها، الگوها و اندیکاتورها وابسته است.
- استراتژی های مدیریت ریسک را جدی بگیرید: تنها بخش کوچکی از سرمایه معاملاتی خود را برای هر ترید ریسک کنید و استراتژی و ثابتی را برای مدیریت ریسک خود داشته باشید تا از تصمیمات احساسی در حین ترید دوری کنید.
- برای تمرین از حساب دمو یا آزمایشی استفاده کنید: قبل از معامله کردن و اسکالپ کردن با حساب واقعی، سعی کنید استراتژِ اسکالپینگ خود را با حساب دمو تمرین کنید و در آن مهارت کافی را به دست آورید. در این صورت با پلتفرم اسکالپینگ آشنا می شوید و استراتژی خود را می یابید و تجربه کافی بدون از دست دادن سرمایه تان به دست می آورید.
همانطور که دیدیم اسکالپ کردن هم از لحاظ ذهنی و هم روانی می تواند چالش برانگیز باشد. به تصمیم گیری سریع احتیاج دارد و روی اسکالپر فشار زیادی است.
بهتر است افراد مبتدی ابتدا استراتژی های معاملاتی بلند مدت را شروع کنند و سپس به مرور به اسکالپینگ روی بیاورند تا آمادگی کافی در رویارویی با چالش ها را داشته باشند.
بیشتر بخوانید: آموزش ترید بدون سرمایه
سخن پایانی
اسکالپ کردن استراتژی معاملاتی کوتاه مدتی است که ممکن است برای هر معامله گری مناسب نباید. اسکالپر باید صبور باشد، منظم باشد. از آن جایی که اسکاپینگ روشی است که معامله گر در بازار از کوچک ترین حرکات بازار به سود می رسد، باید بروکری را برای اسکالپ کردن انتخاب کنید که سرعت انجام سفارشات آن بالا باشد، اسپرد کم داشته باشد و کمیسیون کمی هم بگیرد. اگر به فکر اسکالپ کردن هستید، از مهارت ها و تجربه خود مطمئن شوید و سپس به سراغ آن بروید.
2 نظر در “معرفی بهترین بروکرها برای اسکالپ کردن”
ممنون بابت معرفی بهترین بروکرهای SCALPING
سلام وقتتون بخیر باشه
خواهش میکنم امیدواریم که تونسته باشیم کمکتون کنیم